forside    |    baggrund    |    projektstatus    |    billeder    |    huset    |    grunden    |    links    |    gæstebog    |    kontakt

Baggrund
Interbyg

Vores første møde med Interbyg var noget tilfældigt, idet vi egentligt slet ikke vidste at de eksisterede før vi så deres prøvehus i Roskilde. Vi kørte til roskilde for at se Bulow & Nielsen prøvehus, men så straks da vi ankom til Hyrdehøj udstykningen at der var mange prøvehuse i området. Interbyg lå som det første på rundturen og da vi trådte ind i deres prøvehus (173m2) blev vi meget overvældet. Især da vi så Interbyg's køkken/alrum blev vi helt solgt. Det tværliggnede køkken/alrum var opdelt af en ½ mur med kogeø i køkkenet og kiplofter. Lyse fliser og karnap i begge ender (Vi ender senere med at bygge med Interbyg, og netop køkken/alrum er næsten det eneste der er bevaret som på udstillingshuset...)

Resten af huset var ligeledes pænt, veldimensioneret og god finish. Vi talte lidt med Interbygs direktør Claus F. Pedersen omkring en mindre udgave af huset samt hvad der fulgte med og hvordan mulighederne var for ændring af vægge mv.
Interbyg er meget fleksible mht. indretning idet alle vægge kan flyttes uden ekstra omkostninger (Det er langt fra alle firmaer der tilbyder dette). Prisen var også meget attraktiv så vi besluttede ugen efter at tage et møde med Interbyg. På det tidspunkt var vi stadigvæk i august måned!

Vi mødtes med Interbyg i firmaets demorum i Roskilde hvor vi sammen med Claus F. Pedersen tog udgangspunkt i en model Arkitekt 157A. Vi gennemgik alle de tilvalg som prøvehuset i Roskilde da vi som udgangspuntk gerne ville vide hvad 157A'eren ville koste med de tilvalg prøvehuset (173A) havde. En ulempe ved Interbyg er at deres rå-huse (dvs. uden tilvalg) er forholdsvis skrabede (uden gulvvarme, trægulve, genvindingsanlæg, IHC-anlæg og med savsmuldstapet på væggene!)
Til gengæld er startprisen så lav at man roligt kan ligge en masse tilvalg på uden at nærme sig priserne for nogle af de dyrere huse. Vi gik fra mødet med et tilbud og ide om hvor vi prismæssigt lå, og havde en ide om at de måske ikke var sidste gang vi talte med Interbyg...

Det var det heller ikke og ca. 4½ måned og en masse møder/samtaler/emails senere skriver vi da også under i starten af januar. Her var forhandlingerne dog på ingen måde slut og vi har løbende herefter fået ændret mange ting.


Link til Interbyg